----- Original Message -----
From: Ture Sjolander
To: Nancy Shevell
Sent: Tuesday, October 23, 2008 8:15 AM
Subject: Djurens Konung

Om denna 'son' så skulle söka upp mig  20+ år senare skulle jag promt avvisa honom och ringa polisen för hemfridsbrott. Den damen som kallas 'mamman' existerar inte i min reella värd, inte heller 'fallet' som sådant, endast som symboler för det principella värdet av händelsen, d.v.s. att det är alltid värt att jaga upp eller ner krigsförbrytare och liknande individer som brutit mot mänskliga rättigheter, (eller som vissa s.k. 'kvinnor' säger; de va ju inte din sons fel va) vilket visar att de inte förstått någonting av livet.
Vad gäller 'regeringen'. så är det mestadels en bunt av snedvridna och populistiska individer som inte tar ett steg för att utvecklas utan en kraftig spark i baken eller mer än så: avskedas.
 
Det låter som pampigt med ordet 'regering' men trots detta är det inte många intelligenta personer som söker sin framtid inom sådana 'yrken', mest hjärnskadade personer tar den yrkesvägen. Tittar man dessutom in närmare bakom de flesta 'politkers' privata dörrar finner man mycket ofta hårresande personlighetstyper.
 
Jag skall ge min bild av min syn på detta tema; 
(Det är en heder att dö utan ovänner men en seger att dö utan vänner), innan jag vandrar vidare... - även utan vänner kunde folk vara vänliga mot varandra, även mot sina ovänner...
 
 
----- Original Message -----
From: Nancy Shevell
To: 'Ture Sjolander'
Sent: Tuesday, October 22, 2008 3:20 PM
Subject: SV: något

Förstår din milt sagt stora frustration och hoppas verkligen att du och regeringen ska få rätsida på detta., som jag skrivit förut om din son så hoppas jag att han själv ska eftersöka dig när han blir vuxen. Det kan ju vara svårt förstås med hårt tryck från mamman att inte göra det.