----- Original Message -----
From: Alias
To: To Whom it may cencern
Sent: Sunday, July 20, 2008 8:21 AM
Subject: Vilken webbsida

Jag tror inte det är en bra idee. En bättre idee är att vi för ett samtal och publicerar det som en följetong som också kan ses som en interview, utan att veta vem av oss som är intervjuad.
----- Original Message -----
From: To Whom it may concern
To: Alias
Sent: Sunday, July 20, 2008 2:05 AM
Subject: The Canvas

Tänkte att jag skulle göra ett utskick till den svenska pressen med din webbsida när jag kommer hem från Skåne. Bara O-adresserat typ. Har du e-postadresser till några speciella journalister skribenter så gör en lista... eller databas - och skicka till mig nån gång i augusti.

 

www.flickr.com/photos/96163307@N00/

 

 

 
 
----- Original Message -----
From: Alias
To: Whom it may concern
Sent: Sunday, July 20, 2008 8:11 AM
Subject: Bedövande idee

Det kan vara sant men det säger nog mer om människor. Just nu är jag fascinerad av tanken att se Joseph Ratzinger som Konstnär. Installations konstnär, poet,  performing artist. Hela konceptet slog mig kraftigast vid hans arrival här i Australien sedan en vecka och nu hans departure i dag.
Alla människor har givits några minuter att existera, somliga bara några få sekunder, och loppet går fort, tänkte jag på i går när jag fyllde 71.
Vad som är särskilt intressant är rollen som människorna ikläder sig att framstå som och hur, i varje fall flertalet människor, vill bli ihågkommen när loppet är slut.
Det mest intressanta är om man försöker se varje enskild människa, inte vad de själva har valt att föreställa som, utan snarare, om möjligt se fåfängan i utövandet av den enskildes föreställnings konst. Det är givande att betrakta herrn Ratzinger som pop artist. Följaktligen gör jag därför, helt 'seriöst' en rad konstrecentioner om hans installationer nyligen, på några av mina utrymmen på nätet. Varje enskild person borde förtjänas med en konst recention.
 
----- Original Message -----
From: Whom it may concern
To: Alias
Sent: Sunday, July 20, 2008 1:59 AM
Subject: Who do you wanna be

Tittade som hastigast… att ingen bryr sig!? Säger mycket om mediet...